Schröder Skadeteknik AB

Hej på er igen allesammans, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med sanering i Kristianstad med omnejd är ett ämne som jag ser dyka upp allt mer här på min blogg, då speciellt i kommentarerna från er. Jag vill självklart vara till så stor hjälp som jag bara kan, och just därför kommer jag idag att skriva ett inlägg om detta, och även då tipsa er om det företag som jag och min man valde att vända oss till för inte så länge sedan, nämligen Schröder Skadeteknik AB. Schröder Skadeteknik AB är ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till min man, som även han vänt sig till dem när det kommer till sanering. Vi blev så otroligt lättade och tacksamma över detta tips, då vi länge letat efter ett liknande företag. Många av de företag som vi tidigare vänt oss till eller kontaktat, har sagts kunna hjälpa oss, men har sedan visat sig vara väldigt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart inte har känts så kul. Schröder Skadeteknik AB kändes på en gång som ett väldigt pålitligt företag, och då de arbetar mycket med kundservice, kunde vi känna oss väldigt trygga och säkra i vårt val av företag.

De anställda visade sig vara riktigt kunniga och erfarna inom sitt yrke, vilket fick oss att slappna av. De arbetade hela tiden med våra behov, önskemål och förutsättningar för att vi skulle kunna få det resultat som vi ville ha. Vi blev hur nöjda som helst, och jag vill därför verkligen tipsa er läsare som befinner er i Hässleholm eller Kristianstad med omnejd att vända er till just Schröder Skadeteknik AB.